Serveis

Image

Bodes

A Ses Tres Forquetes organitzem i coordinem el teu esdeveniment perquè tot surti a la perfecció. Ens esforcem per satisfer les teves expectatives aquest dia tan especial. Cuidem tots els detalls, des de la decoració i l'atenció de tots els convidats, fins a l'elaboració dels menús utilitzant ingredients de màxima qualitat, creant una experiència única.

Image

Càtering

Oferim un càtering diferent i original. Els bufets temàtics estan basats en una gastronomia tradicional però adaptat a les diferents temàtiques. El càtering d'aperitius destaca per la seva gran varietat. Plats cuinats tradicionals elaborats amb productes frescos del les Illes Balears.

Image

Menjars per endur

Elaboram tot tipus de Menjar per endur, la nostra especialitat està en l'elaboració artesanal de plats típics de les illes. A la nostra carta podrà gaudir de la més saborosa, sana i casolana cuina mallorquina.

Image

Restaurant

Restaurante Pas a nivell, Obert de dilluns a dissabte, amb servei de cafeteria, berenars, dinars i plats del dia per endur i per menjar en el mateix local.

Horari 8:30 AM - 24:00 PM

Image

Decoració

Decoració i disposició de les taules cuidades amb detall. Comptem amb una gran varietat de dissenys florals i fruiters, que donaran a la teva festa un toc de distinció i originalitat.

Image

Finques

Disposam de diferents localitzacions per realitzar l'esdeveniment perfecte. Finques i cases senyorials per tota l'illa: en plena serra de Tramuntana, al parc natural de Llevant a Artà, cases senyorials amb molts anys d'antiguitat, ambients rústics, ambients moderns i avantguardistes, etc.

Contactar

Ses Tres Forquetes

Artá

+34 697 30 00 49

xiscapascual@hotmail.com

Restaurant Pas a Nivell

Camí Vell De Ciutat, 4 Artá

+34 971 83 68 54

xiscapascual@hotmail.com

Teléfon reserves

Artá

+34 697 30 00 49

Atenem whatsapp

Mapa de la web

Idiomes

Social